Training

Training consulting group

In ultimii zece ani a inceput din ce in ce mai des sa se vorbeasca despre training in Romania ca despre un lucru firesc si folositor unei organizatii. Au inceput sa apara primii specialisti in domeniu, fie datorita cursurilor de certificare realizate de firme internationale sau ONG-uri, fie datorita experientei acumulate lucrand in departamentele de training ale unor firme multinationale.

Training-ul aduce beneficii numai daca continutul si modul de livrare ale lui se concentreaza asupra acelor competente (cunostinte, abilitati si atitudini) necesare imbunatatirii performantei postului. Cu alte cuvinte, training-ul este eficace (produce rezultate), atunci cand raspunde, in egala masura, nevoilor organizatiei si ale angajatului.

Consulting Group organizeaza programe de training deschise si personalizate în toata aria managementului modern, programe bazate în special pe tehnici experientiale si interactive. Principala metoda utilizata este CEFE™ – Competency based Economies through Formation of Enterprise.

Metode de training

Metodele de training abordate sunt:

  • Metoda CEFE
    Metoda constă în implicarea activă a participantilor in exercitii si simulari de afaceri, urmate de discutii si notiuni teoretice.
  • Metoda ZOPP
    Metoda constituie un ghid de lucru în cadrul grupurilor. Utilizarea ei conduce la luarea unor decizii în urma lucrului în grupuri si echipe. 

Colaboratorii Consulting Group sunt traineri atestati in metoda CEFE.
Continutul scholastic este redus la minim, punandu-se accent pe metode interactive ce permit invatarea prin descoperire si crearea de abilitati si deprinderi manageriale.

Programe de training

Tehnician în turism, hotel şi alimentaţie

Cui se adresează?
Cursul se adresează tuturor celor care doresc să obţină o calificare în domeniul gestionării şi organizării activităţilor de front-office, conform clasificării COR (Clasificarea Ocupaţiilor din România).  

Ce obţii?
• Certificat de calificare profesională Tehnician în turism, hotel şi alimentaţie eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
• Cunoştinţe moderne de administrare a activităţilor curente în cadrul recepţiei unităţii de turism.

De ce să participi?
Cursul îţi propune o abordare interactivă cu profund caracter practic a noţiunilor, având ca obiectiv însuşirea de către cursanţi a unor cunoştinţe, tehnici şi abilităţi practice de recepţioner – esenţiale pentru optimizarea activităţilor din cadrul hotelului şi a altor spaţii de cazare.