- Seminarii pentru angajaţii din hoteluri şi restaurante
- Workshops für Mitarbeiter aus Hotel- & Restaurantbetrieben
| 1 zi |
- Calitatea serviciilor în restaurante din perspectiva clienţilor
- Servicequalität aus der Sicht des Restaurantgastes
| 1 zi |
- Calitatea serviciilor hoteliere din perspectiva turiştilor
- Servicequalität aus der Sicht des Hotelgastes
| 1 zi |
- Comunicaţi cu succes cu clienţii din restaurante
- Erfolgreiche Kommunikation mit dem Restaurantgast
| 1-2 zile |
- Comunicarea şi orientarea către client. Curs pentru personalul din hoteluri
- Comunicarea interculturală
- Erfolgreiche Kommunikation mit dem Hotelgast
| 1-2 zile |
- Vânzări profesioniste în domeniul serviciilor
- Professioneller Verkauf im Servicebereich
| 1 zi |
- Vânzări profesioniste în recepţie
- Professioneller Verkauf im Empfangsbereich
| 1 zi |
- Managementul plângerilor şi reclamaţiilor pentru angajaţii din restaurant
- Reklamationen & Gästebeschwerden im Restaurant
| 1-2 zile |
- Managementul plângerilor şi reclamaţiilor pentru angajaţii din hotel
- Reklamationen & Gästebeschwerden im Hotel
| 1 zi |
- HACCP
- Hygiene & Arbeitsabläufe in der Küche (HACCP)
| 3 zile |
- Managementul activităţior din Housekeeping
- Housekeeping & Hausreinigung
| 2 zile |
NOU: Comunicarea şi vânzarea prin telefon NEU: Wie telefoniere ich richtig & Telefonverkauf | 2 zile |
NOU: Rezolvarea reclamanţiilor şi vânzările prin telefon NEU: Reklamationsverhalten & Telefonverkauf | – |
NOU:Calitatea serviciilor şi managementul reclamaţiilor NEU: Servicequalität & Reklamationen | – |
NOU:Comunicarea în asigurarea succesului în vânzări NEU: Erfolgreiche Kommunikation & Professioneller Verkauf | – |
Workshop pentru managementul hotelier şi de F&B Workshops für Führungskräfte aus Hotel – & Restaurantbetrieben | – |
- Managementul conflictelor în hotel şi restaurant
- Konfliktmanagement in Hotel- und Restaurantbetrieben
| – |
- Managementul vâzărilor în hoteluri şi restaurante
- Verkaufsmanagement in Hotel- und Restaurantbetrieben
| – |
- Management reclamaţiilor pentru hoteluri şi restaurante
- Reklamations-Management für Hotel- und Restaurantbetriebe
| – |
- Managementul resurselor umane în hoteluri şi restaurante
- Personalmanagement für Hotel- und Restaurantbetriebe
| – |
- Management hotelier şi al compartimentului de F&B
- Hotel- und Restaurantmanagement
| – |
NOU: Tehnici de management şi comunicarea internă NEU: Führungstechniken & Interne Kommunikation | – |
NOU: Managementul durabil şi orientat către resurse – inamic al costurilor NEU: Praktisches Umweltmanagement als Kostenkiller | – |
NOU: Managementul practic al calităţii totale – generator de valoare adăugată NEU: Praktisches Qualitätsmanagement als Mehrwertgenerator | – |
- Manageri de calitate conform DIN-EN-ISO 9001
- Qualitätsmanager/-in nach DIN-EN-ISO 9001
| – |
- Sisteme de managementul calităţii conform ISO 9001. Client incognito
- Qualitätsmanagementsysteme nach ISO 9001. Client incognito si controlul calităţii
| – |
NOU: Evaluarea profilului personal BELBIN. Roluri în echipă | 2 zile |
NOU: Marketingul serviciilor | – |
NOU: Marketingul eficient al produselor turistice | – |