Servicii

Training

Training consulting group

In ultimii zece ani a inceput din ce in ce mai des sa se vorbeasca despre training in Romania ca despre un lucru firesc si folositor unei organizatii. Au inceput sa apara primii specialisti in domeniu, fie datorita cursurilor de certificare realizate de firme internationale sau ONG-uri, fie datorita experientei acumulate lucrand in departamentele de training ale unor firme multinationale.

Metode de training

Metodele de training abordate sunt:

Metodele de training abordate sunt:

  • Metoda CEFE
  • Metoda ZOPP

Cursuri HotQua - Germania

Diplomele sunt eliberate de HOTQUA Germania şi CONSULTING GROUP.

 

Cursuri personalizate

Colaboratorii Consulting Group sunt traineri cu o bogată experiență în formarea adulților, atestați în diferite metode, precum Metoda CEFE sau Metoda ZOPP. Conținutul scolastic este redus la minim, punându-se accent pe metode interactive ce permit învăţarea prin descoperire şi crearea de abilităţi şi deprinderi manageriale.

consulting-servicii

Consultanță

Consideram ca puterea de a creste se afla în fiecare. Pentru a o putea exploata trebuie identificate propriile resurse, punctele forte.

Start-up în afaceri

În perioada cristalizarii motivatiilor care vor sta la baza crearii unei noi întreprinderi, conceptul de risc este greu acceptat de catre întreprinzator, iar esecul ca un fenomen care apare la altii. El se concentreaza asupra oportunitatii, neglijând de multe ori analiza riscului.

Consilierea investitorilor

Doriti sa va infiintati o firma in Romania si ati ales zona de Nord-Est?

Cautati informatii privind oportunitatile de investitii din zona si facilitatile existente in promovarea proiectelor de investitii? 

Derularea afacerilor

Considerati ca activitatea companiei poate fi imbunatatita?

Sesizati unele disfunctionalitati si simtiti nevoia unui “ochi exterior” critic si creativ?

Oferim cele mai bune servicii

Nu ezita sa ne scrii